A+ R A-

Περίεργες συμπτώσεις με τα νούμερα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ

Rate this item
(0 votes)

Έχω λάβει από τόσους πολλούς την παρακάτω εικόνα που δεν έχω καταλάβει ποιος πρώτος την κυκλοφόρησε,

όποτε ας με συγχωρέσει ο δημιουργός της που δεν τον αναφέρω. Ο καταπληκτικός αυτός τύπος παρατήρησε ότι τα νούμερα που έδινε το ΠΑΣΟΚ με καταμετρημένο το 75,91% των ψήφων ήταν όμοια με την αναλογία έγκυρων-λευκών-άκυρων ψηφοδελτίων στις εθνικές εκλογές του 2007.

 

 

Στις εθνικές εκλογές του 2007 το ποσοστό των έγκυρων ψηφοδελτίων άγγιξε το 97,33%, όσο και το ποσοστό υπέρ του Βαγγέλη Βενιζέλου με...

 

 

...καταμετρημένο το 75,91% των ψήφων. Τα ποσοστά του λευκού και του άκυρου αντιστράφηκαν αν και όμοια ως αριθμοί. Στις εθνικές εκλογές του το λευκό έλαβε 0,65%, όσο και το άκυρο στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ ενώ 2,02% έλαβε το άκυρο στις εθνικές εκλογές, όσο και το λευκό στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

 

Προσωπικά, δεν θεωρώ σύμπτωση την ταύτιση των συγκεκριμένων αριθμών. Αντιθέτως, θεωρώ ότι αποδεικνύεται η "προετοιμασία" του αποτελέσματος και η μαγική εικόνα που σκόπιμα παρουσιάστηκε στους πολίτες. Πιστεύω δηλαδή ότι ανεξάρτητα από το πόσοι ψήφισαν ή θα ψήφιζαν, τα ποσοστά που θα ανακοινώνονταν θα ήταν πάλι τα ίδια, κάνοντας copy-paste τα έτοιμα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών.

 

Εκτιμώ ότι η πραγματική συμμετοχή ήταν φοβερά μικρότερη κι ότι το ποσοστό των λευκών ήταν σίγουρα διψήφιο.

Last modified on Saturday, 14 April 2012 15:10

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required