A+ R A-

Ντόρα: Κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια συνεργασίας των φιλελεύθερων κομμάτων

Rate this item
(0 votes)

Στο θέμα των συνεργασιών με όμορα της Δημοκρατικής Συμμαχίας κόμματα αναφέρθηκε σε σημερινή συνέντευξη της στη Realnews η Ντόρα Μπακογιάννη. Παραθέτω το σχετικό απόσπασμα:


 

 

Δημοσιογράφος: Πόσο σοφό είναι να κατεβαίνουν δυο κόμματα με φιλελεύθερο πρόγραμμα στις εκλογές;

 

Ντόρα Μπακογιάννη: Όχι μόνον δεν είναι σοφό, είναι άφρον. Γι αυτό και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν καλά ότι κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια, στη βάση της ισότητας και αυτονομίας κάθε μεταρρυθμιστικού φορέα, να...

 

 

...συμπράξουμε και να δημιουργήσουμε μια ισχυρότερη οντότητα. Δεν θα ήθελα, διότι τους σέβομαι και τους αγαπώ όλους, να επεκταθώ στο γιατί δεν επετεύχθη αυτό.

 

Πάντως οφείλω να υπενθυμίσω ότι, αν οι φιλελεύθερες-μεταρρυθμιστικές δυνάμεις θέλουν να κάνουν την διαφορά, η μόνη ρεαλιστική προοπτική είναι η Δημοκρατική Συμμαχία, που ήδη συσπειρώνει το μέγιστο μέρος αυτών των δυνάμεων. Η πόρτα της ισότιμης συμμετοχής όλων, από μας τουλάχιστον, θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την τελευταία στιγμή. Αλλιώς, όλες οι ψήφοι που δεν θα συγκεντρώσουν το περίφημο 3% θα πάνε σ’ εκείνους που όλοι μας ευχόμαστε να μην ξανα-επικρατήσουν…

 

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ελπίζω να μην ζήσουμε το δράμα του να μείνουν εκτός τόσο η Δημοκρατική Συμμαχία όσο και η Δράση με ένα ποσοστό πολύ κοντά στο 3%.

Last modified on Tuesday, 17 April 2012 15:20

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required