A+ R A-

Από την αρνητικότητα στην θετικότητα..

Rate this item
(1 Vote)

Η ζωή είναι ένα δώρο


 

Κάθε σκέψη που σκεφτόμαστε και κάθε λέξη που λέμε είναι μια επιβεβαίωση . Επιβεβαιώνουμε την ζωή μας συνεχώς . Αν παραπονιόμαστε , θα λάβουμε περισσότερα πράγματα για τα οποία θα παραπονιόμαστε ενώ αν εκφράζουμε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχουμε και είμαστε θα έλκουμε περισσότερα πράγματα για τα οποία θα νιώθουμε ευγνωμοσύνη . Αντί να εκφράζουμε παράπονα μπορούμε να κάνουμε θετικές επιβεβαιώσεις για την κατάσταση που θέλουμε να αλλάξουμε ή να βελτιώσουμε στην ζωή μας .

Χρείάζεται να θυμηθούμε πόσο όμορφα νιώθουμε όταν η ζωή μας είναι γεμάτη με αγάπη και χαρά , υγεία και δημιουργικότητα . Το σύμπαν είναι ένας γενναιόδωρος δότης και του αρέσει να το εκτιμάς και εμείς είμαστε απλώς μια αντανάκλαση του σύμπαντος . Σκέψου πως νιώθεις όταν δίνεις ένα δώρο σε κάποιον . Αν το άτομο μουτρώσει και πει : δεν είναι το νούμερο μου , δεν μου αρέσει το χρώμα κλπ , τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα έχεις την επιθυμία να του ξαναδώσεις άλλο δώρο ενώ αν τα μάτια του λάμψουν με ευχαρίστηση και σε ευχαριστήσει, τότε κάθε φορά που βλέπεις κάτι που θα του άρεσε θα θέλεις να του το δίνεις . Η ευγνωμοσύνη φέρνει και άλλα για να είσαι ευγνώμων , αυξάνει την αφθονία στη ζωή ενώ η έλλειψη ευγνωμοσύνης και τα παράπονα φέρνουν λίγα . Όσοι είναι εθισμένοι στα παράπονα πάντα βρίσκουν ότι έχουν λίγο καλό στη ζωή τους και δεν ευχαριστιούνται με αυτό που έχουν .

Τα μικρά βήματα κάνουν μια τεράστια διαφορά . Αν μπορείς να αλλάξεις 15 λεπτά τη μέρα σε ένα πιο θετικό άτομο , μετά μπορείς να το κάνεις για 20 λεπτά και μια ώρα κλπ και αυτό θα αρχίσει να γίνεται συνήθεια . Τι λες όταν ξυπνάς το πρωί; Αν είναι αρνητική δήλωση έχεις αρχίσει τη μέρα σου με άσχημο τόνο και θα είναι δύσκολη . Αν αρχίζεις την μέρα σου με σκέψεις καλών συναισθημάτων η μέρα σου θα είναι καλύτερη . Ο τρόπος που αρχίζεις την μέρα σου είναι ο τρόπος που ζεις την μέρα σου και ο τρόπος που ζεις την μέσα σου είναι ο τρόπος που ζεις την ζωή σου . Άρχισε την μέρα σου με μια θετική σκέψη και αυτό θα αρχίσει να βελτιώνει την ποιότητα της ζωής σου . Το Σύμπαν πάντοτε μας δίνει αυτό που πιστεύουμε ότι αξίζουμε . Δέχομαι κάθε δώρο και κάθε καλό λόγο που μου λέει ο άλλος . Δέχομαι με χαρά και ευχαρίστηση και ευγνωμοσύνη . Έχω μάθει ότι το Σύμπαν αγαπά αυτή την έκφραση και για αυτό λαμβάνω όλο και περισσότερα . Είμαι πρόθυμος λήπτης όλων των καλών που το Σύμπαν θέλει να μου φέρει . Καθετί που επιθυμώ έρχεται είκολα και χωρίς προσπάθεια σε μένα επειδή εκφράζω ευγνωμοσύνη συνεχώς . Έχω όλα όσα θα χρειαστώ για όσο καιρό ζήσω . Είμαι άνθρωπος του ΝΑΙ . Αν ζω στο τι δεν θέλω τότε θα πάρω περισσότερα από αυτό που δεν θέλω . Επιβεβαιώνω μόνο το καλό στην ζωή μου .

Last modified on Wednesday, 05 September 2012 21:14

U Comment Here

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required