A+ R A-

To HTC One X στην ελληνική αγορά

Rate this item
(0 votes)

Το νέο HTC One X συνδυάζει ένα νέο επίπεδο σχεδιασμού απαράμιλλης ποιότητας, εκπληκτική κάμερα και κρυστάλλινο ήχο.

Παράλληλα, η εμπειρία που προσφέρει το νέο κινητό τηλέφωνο HTC One Χ αποτελεί ό,τι πιο εκλεκτό έχει να παρουσιάσει η HTC, συνδυάζοντας το Android 4.0 (ICS) με το HTC Sense™ 4, τη νέα έκδοση της μοναδικής διεπαφής χρήστη από την HTC.

 

 

Παράλληλα με τη διάθεση του HTC One X, η HTC ξεκίνησε ένα νέο διαγωνισμό στην επίσημη σελίδα της εταιρίας στο facebook, www.facebook.com/htcgreece, όπου δίνεται η ευκαιρία σε ένα τυχερό να αποκτήσει το μοναδικό HTC One X. Σε αυτό το πλαίσιο, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να επισκεφτούν την σελίδα της HTC στο Facebook, στη διεύθυνση www.facebook.com/htcgreece, να πατήσουν “Like” και μέσω της εφαρμογής “Your HTC One X” να επιλέξουν την σωστή απάντηση σε 3 ερωτήσεις. Όσοι απαντήσουν σωστά και στις 3 ερωτήσεις, αυτόματα μπαίνουν στην μεγάλη κλήρωση για το νέο κινητό τηλέφωνο της HTC. Για όσους θέλουν να συμμετάσχουν, η διάρκεια του διαγωνισμού εκτείνεται από τις 2 έως και τις 6 Απριλίου.

Last modified on Tuesday, 17 April 2012 21:34

U Comment Here

1 comment

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required