A+ R A-

Αυτός (!) θέλει να αγοράσει τη RIM (!)

Rate this item
(0 votes)

Είναι από τις στιγμές που αναρωτιέσαι σε τι κόσμο ζεις. Είναι από τις στιγμές που αναρωτιέσαι, τι πίνει ο τύπος της φωτογραφίας και δεν σου δίνει. Είναι από τις στιγμές που σε πιάνει μία βαθιά μελαγχολία για μία από τις παλαιότερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες κατασκευής κινητών ever.


 

 

Ο τύπος της φωτογραφίας, λέγεται Dr. Nono C. Pearson, είναι CEO της United Vision Marketing Firms, πρώην DJ, πρώην ράπερ και νυν έξυπνος. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί ισχυρίζεται πως βρίσκεται πίσω από το κίνημα «make country cool» που έφερε την κάντρι μουσική στην ραπ, αλλά και κάτοχος όλων των πνευματικών δικαιωμάτων της corporate hip hop. Ότι κι αν είναι αυτό.

Ο εν λόγω τύπος λοιπόν, εξέδωσε δελτίο τύπου που θα δείτε εδώ και δηλώνει την πρόθεσή του να αγοράσει την RIM, ώστε να πάρει τα BlackBerry προϊόντα και να τα επαναλανσάρει με τις αλλαγές που μπορεί να διαθέσει η εταιρεία του, η United Vision Marketing Firms.

Μπορείτε να σχολιάσετε τη φωτογραφία και την δήλωση όσο θέλετε. Σταθείτε με τρυφερότητα όμως απέναντι στη RIM. Είναι μία εταιρεία που της αξίζει σεβασμός, από τον καθένα από εμάς, για όλη την τεχνολογία και τη σοβαρότητα στα κινητά που μας χάρισε αυτά τα χρόνια.

Last modified on Friday, 20 April 2012 14:00

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required