A+ R A-

Ένα startup από Ελλάδα στην διαγωνιστική “αρένα” του Webit Congress!

Rate this item
(0 votes)

Στις 1-2 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη το μεγάλο ετήσιο τεχνολογικό event «Webit Congress». Το Webit Congress αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ετήσιες εκδηλώσεις στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών,.έχοντας συγκεντρώσει σημαίνοντα ονόματα της διεθνούς επιχειρηματικής σκηνής από Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία.
Στο παρόν event δίνεται, επίσης, η δυνατότητα σε 20 startups να «pitch-άρουν» μπροστά στους 10, 000 καλεσμένους του event, μέσα από τον διαγωνισμό Founders Games. Ανάμεσα στο κοινό θα βρίσκονται πάνω από 300 επενδυτές και κορυφαία ΜΜΕ παγκοσμίως, καθώς και πολλοί άλλοι early adopters και influencers. Στο πλαίσιο του διαγωνιστικού του μέρους για startups,  300 από τις 1674 συνολικά πέρασαν στα ημιτελικά, μαζί με την ελληνική εφαρμογή tizU, που θα έχει επίσης σχετικό προωθητικό stand στο Startup Village χώρο του event.

 

Last modified on Friday, 19 September 2014 15:30

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required