A+ R A-

Πάει για διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ ο Δημήτρης Οικονόμου

Rate this item
(0 votes)

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ θα παραπεμφθεί ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Οικονόμου, επειδή «έσπασε» τη στάση εργασίας που είχε κηρύξει η Ένωση Συντακτών.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο διαγραφής του από την Ένωση Συντακτών.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε σήμερα να παραπέμψει το Δημήτρη Οικονόμου, δημοσιογράφο του Τ/Σ «ΣΚΑΙ», στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με το ερώτημα της διαγραφής του από τα μητρώα της Ένωσης.

 

Ο Δημήτρης Οικονόμου «έσπασε» τη στάση εργασίας, που είχε προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνεχιζόμενες απολύσεις και την άρνηση υπογραφής ΣΣΕ και συγχρόνως σε ένδειξη συμπαράστασης προς την ΕΤΙΤΑ.

 

Στη σημερινή δύσκολη για όλους κατάσταση η αλληλεγγύη ανάμεσα στους εργαζόμενους και τα σωματεία είναι ο πρωταρχικός όρος για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τη δύσκολη συγκυρία. Προκλητικές συμπεριφορές, που αγνοούν τους συναδέλφους και τους αγώνες των σωματείων, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές».

Last modified on Saturday, 07 April 2012 16:37

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required