Error
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 62
A+ R A-

Πες μου τι ρούχα φοράς να σου πω τι παράταξη είσαι..

Rate this item
(1 Vote)

Σε κάθε σχολή υπάρχουν οι “κανονικοί” και οι “άλλοι”. Οι πρώτοι είναι οι απλοί, κοινοί, θνητοί φοιτητές που γι' αυτούς οι παρατάξεις, είναι απλά χρώματα. Οι “άλλοι” είναι οι πολιτικοποιημένοι, που νοιάζονται για το καλό της σχολής και ο πρωτοετής τους φαίνεται σαν αρνάκι γάλακτος! Αυτοί είναι παντού, στην ίδια θέση, για τον ίδιο σκοπό… και με τα ίδια ρούχα. Όπως λέει και μια αρχαία, "κινέζικη" παροιμία: «Δείξε μου τα ρούχα σου, να σου πω τι ψηφίζεις»


 

 

 

Υποψήφιος Νο1:

 

Καταφτάνει στη σχολή με το αστραφτερό αυτοκίνητό του και από μέσα βγαίνει ένα ακριβό V μπλουζάκι ή πουκάμισο με πουλόβερ στους ώμου, τζινάκι με τσάκα προαιρετικά και μαλλί με φράντζα σηκωμένη, η οποία είναι πιο φτιαγμένη κι απ’ τη δικιά μου. Είναι τόσο cool που έχει πάντα σημειώσεις, οπότε παίρνει ανά χείρας ένα ποτήρι αυτό-αντλούμενο με fredocappuccino και αράζει στις μπλε καρεκλίτσες του κυλικείου, για να διοργανώσει κάποιο event.

 

Μαζί του βέβαια και η συναγωνίστρια. Μπορεί να μην έχει κίνηση σε 4 τροχούς… αλλά έχει ο φίλος-συναγωνιστής. Η εμφάνιση της θυμίζει, σαν να είναι κάθε μέρα σαββατόβραδο: μακιγιάζ “JokerTutorial”, δωδεκάποντο τακούνι κι ας είναι 8 το χάραμα, ενώ ο ρουχισμός “περιορίζεται” σε οτιδήποτε ακριβό, ανοιχτό, αστραφτερό και όχι πολύ διακριτικό. Εννοείται ότι έχει σημειώσεις, οπότε αράζει κι αυτή με τη σειρά της στο κυλικείο με fredocappuccino με άπαχο γάλα -όπως προστάζει ο προπονητής του τένις-.

 

Μάντεψε ποιος: Φυσικά και αναφέρομαι στα παιδιά “ α και ου” της ΔΑΠ.

 

 

Υποψήφιος Νο2:

 

Λίγο παρακάτω στους ίδιους ρυθμούς περίπου, συναντάμε το παιδί του λαού και του σαλονιού. Something green, γυαλί που δίνει ένα κύρος, μπλουζάκι με σηκωμένο γιακά, σαν σημαία… causehe’snogood και τσάντα ταχυδρόμου. Γενικότερα, δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ταυτότητα, θέλει να μοιάσει κάπου… αλλά δεν ξέρει που.

 

Μάντεψε ποιος: Σίγουρα οι ΠΑΣΠίτες.

 

 

 

Υποψήφιος Νο3

 

Ο ιδεολόγος της παρέας, πολύ πιθανό να μην καταφτάσει με αμάξι στη σχολή, αλλά με τα πόδια, το ποδήλατό ή το αστικό. Ακούρευτο μαλλί και μούσι επιμελώς ατημέλητο, δερμάτινο μπουφάν, αλήτικο τζιν και μαύρη μπλούζα, προσδίδουν το απαιτούμενο κύρος στην επανάσταση. Ενώ την εικόνα του σύγχρονου Ποπολάρου, ολοκληρώνει το γεμάτο φυλλάδια νέων αιτημάτων, σακίδιο ώμου.

 

Δίπλα του, η συναγωνίστρια κουβαλάει τα δικά της φυλλάδια, αριστερόφρονες εφημερίδες, καθώς και το ημερήσιο πρόγραμμα πορειών και festival. Η χαλαρή και ατημέλητη αλογοουρά που γέρνει λίγο στα αριστερά ή το “μπουκέτο” από τζίβες, το φουλάρι στον λαιμό ή το κεφάλι και τέλος, το σαλβάρι και η πεδιλοσαγιονάρα χαρακτηρίζουν κάθε αριστερή ιδεαλίστρια που σέβεται την ιδεολογία της!

 

Μάντεψε ποιος: Θέλει και ρώτημα; ΕΑΑΚ

 

 

 

Υποψήφιος Νο4:

 

Λίγες τζίβες παραπέρα, συναντάμε κι άλλους ιδεολόγους. Αν και διαθέτει κάποια άποψη, είναι πιο διαλλακτικός: Τζην απλό, μακρύ μαλλί και μούσι περιποιημένο –στα πλαίσια πάντα, που τους επιτρέπει η θέση τους-, κάποιο σκουλαρίκι στο αυτί ή και περισσότερα. Ενώ κι αυτοί δε χάνουν χρόνο, πάντα έχουν μαζί τους μερικά φυλλάδια για κάποια παρέμβαση ή για να προγραμματίσουν την επόμενη δράση τους.

 

Από την άλλη το γυναικείο μοντέλο, είναι πιο… φυσιολατρικό (ή αλλιώς χίπικο). Μακριές φούστες, μισοξυρισμένα μαλλιά, χαϊμαλιά, ριχτά πουλόβερ, φουλάρια και πάντα η τελευταία πινελιά… η χειροποίητη καπνοθήκη, μπορεί να απογειώσει το συνολικό τους outfit. Bουρ στον αγώνα!

 

Μάντεψε ποιος: Τα εναλλακτικά παιδιά της ΑΡΕΝ

http://likethelife2.blogspot.gr/

Last modified on Tuesday, 06 May 2014 18:43

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required