A+ R A-

Κουβέλης: Καταδικάστε την πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Rate this item
(0 votes)

Να καταδικάσει την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στις εκλογές της 6ης Μαΐου κάλεσε το λαό ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ζητώντας ταυτόχρονα την ενίσχυση της ΔΗΜ.ΑΡ.

Ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι οι Έλληνες πολίτες με την ψήφο τους πρέπει να καταδικάσουν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που οδήγησε τη χώρα στη σημερινή κατάντια στην οποία βρίσκεται. Επίσης, κάλεσε τους πολίτες να καταδικάσουν την πολιτική που οδήγησε στον τεμαχισμό της κοινωνίας.

 

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε ότι η χώρα μπορεί να προχωρήσει σε δρόμους αισιοδοξίας και ανάταξης, σε δρόμους διεξόδου από τα αδιέξοδα στα οποία, όπως είπε, έχει περιέλθει με ευθύνη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

 

Είναι ανάγκη, σημείωσε ο κ. Κουβέλης , να αλλάξει το περιεχόμενο της πολιτικής και η χώρα να μπορέσει να απαγκιστρωθεί από το μνημόνιο και να ακολουθήσει εκείνη την πολιτική που θα οδηγήσει όλο τον τόπο να μείνει ζωντανός, με την κοινωνία όρθια.

 

Σήμερα συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ και συζήτησε τις πολιτικές εξελίξεις και την εκλογική τακτική. Οι συνδυασμοί του κόμματος, θα δοθούν στη δημοσιότητα την ερχόμενη εβδομάδα. Επίσης, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει και η κεντρική εκλογική επιτροπή.

 

Last modified on Sunday, 15 April 2012 02:31

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required