A+ R A-

Έντεκα startups από Ελλάδα και Κύπρο στην διαγωνιστική “αρένα” του Webit Congress

Rate this item
(1 Vote)

Το Webit Congress που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ετήσιες εκδηλώσεις στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών έχοντας συγκεντρώσει σημαίνοντα ονόματα της διεθνούς επιχειρηματικής σκηνής από Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία θα λάβει χώρα φέτος στην Κωνσταντινούπολη στις 6-7 Νοεμβρίου.

 

Στο πλαίσιο του διαγωνιστικού του μέρους για startups από τις παραπάνω γεωγραφικές περιοχές, ανακοινώθηκε το σύνολο των startup εταιριών που πέρασαν στους ημιτελικούς, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται 10 ελληνικές και μια κυπριακή startup.

Σημειώνεται ότι, η επιλογή των startups που θα περάσουν στον τελικό θα γίνει από την διεθνή επιτροπή του Webit

Congress ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και ένα ειδικό βραβείο κοινού που θα δοθεί σε 10 startups που θα λάβουν τις περισσότερες ψήφους από το κοινό, το οποίο θα μπορεί να ψηφίσει την αγαπημένη του startup μέχρι και τις 2 Σεπτεμβρίου μέσω της σχετικής ιστοσελίδας.

 

 

Οι 10 νικήτριες startups θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν την εταιρία τους στην σκηνή του Webit Congress και να πάρουν τον λόγο ανάμεσα σε διεθνούς κύρους επιχειρηματίες όπως ο Phil Bin (ιδρυτής του Evernote), ο Alex Dauchez (διευθύνων σύμβουλος του Deezer), o Antony Gallipi (ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του BitPay), o Tikhin Bernstam (συνιδρυτής του Scribd και Pares) και πολλοί άλλοι.

 

Οι 10 ελληνικές startups είναι οι Qreca , TradeNow , Heeeelp.me, Vilabs, Workable, Sociallgreen, Appweevr, Olyssa, Aterin , Dikonomia ενώ από την Κύπρο διαγωνίζεται η startup Book’n’Bloom.

 

Της Ελένης Νάτση

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required